By Liligance 17/06/2020

Nişan Kutlama Fotoğraf Çekimi Fikirleri

Son yıllarda trend olmaya başlayan save the date fotoğraf çekimleri birbirinden tatlı temalarıyla bizim ülkemizde de hızla yaygınlaştı. Kim en sevdiği romantik komedi filminin temasında bir fotoğraf çekimi yapmak istemez ki, ya da sevdiği insanla birlikte kırlarda piknik yaptığı o güzel günü ölümsüzleştirerek , bu güzel fotoğraflarla evleneceği günü sevdiklerine duyurmayı.

“Save the Date” teması davetiyeleri misafirlere göndermeden önce, misafirlerin o gün için başka plan yapmamalarını, takvimlerini boşaltmalarını ve böylelikle düğünü kaçırmamalarını sağlamaya yönelik düğün tarihi duyurusu yapılmasını kapsıyor. Biz de tam karşılığı olmasa da günü kaydet olarak dilimize çevirebiliriz. Aslında bir çeşit davetiye olan bu bildiriler için gerçekleştirilen fotoğraf çekimlerinin nişan fotoğraf çekimlerinden farklı olarak çiftlerin birbirlerine ssevgilerini yansıttığı daha samimi ve eğlenceli olduğunu görüyoruz.

Duygu yoğunluğunu fotoğraflarınıza yansıtmak istiyorsanız mümkünse, nişandan hemen sonra heyecanınız en üst noktadayken fotoğraf çekimini gerçekleştirin.

Fotoğraf çekiminizde belirli bir temayı tercih etmeniz, çift olarak kişiliğinizi ortaya koymak için güzel bir fırsat olacaktır. Bunun için ikinizin de zevk aldığı bir aktiviteyi tercih edin. Böylelikle ortaya harika fotoğraflar çıkacaktır.

 

 

 

 

Belirli bir tema içeren fotoğraflar

Çok kolay bazı öneriler

Nedir "Save the Date" ?

Tema önerilerimize geçmeden önce, her zaman güzel fotoğraf sonuçları elde edebilmeniz için, sizi yarı yolda bırakmayacak basit bir formülümüz var.

 

  • Tarihin, farklı sevgi sözcüklerin ya da eğlenceli kelimelerin yazılı olduğu küçük dekorlar
  • Açık alan, deniz kenarı , orman hatta büyük bir park bile olabilir, doğal ışık güzel fotoğrafların ilk şartıdır,

  • Yiyecek bir şeyler, sizin tercihinize kalmış, ister şarap, zeytin,peynir gibi daha klasik bir menu isterseniz daha sıcak bir hava yaratan unlu mamüller, yiyecekler insanlarda her zaman mutluluk hissi uyandırırlar.

  • Son olarak romantik bir öpücük!

 

Temanın sınırları ikinizin hayal gücü tarafından çizilecek.

İkinizin de sevdiği bir filmin, belirli bir zaman diliminin, ya da hikayeleriyle size ilham vermiş çiftler gibi giyinebilirsiniz.

 

 

 

 

Açık Hava ve Spor Aktiviteleri içeren Fotoğraflar

İkiniz de açık alanlardan hoşlanıyorsanız ya da belki birlikte yapmaktaktan hoşlandığınız bir spor aktivitesi vardır, birlikte aldığınız bu zevki fotoğraflara da yansıtabilirsiniz.

 

 

 

 

Romantizm Kokulu Fotoğraflar

Olmazsa olmazınız mumlar...